ENTERIJER

Svi zidovi unutar stanova su bojenim visokokvalitetnom punom disperzijom. Keramičke pločice u kuhinjama i kupatilima, na stepeništima i podestima su prve klase, italijanske proizvodnje, lepljene visokokvalitetnim lepkom marke weber i fugovane antifugicidnim materijalom marke weber. Podovi u stanovima su obloženi klasičnim hrastovim parketom debljine 21mm, dimenizija 350x65mm, koji je lepljen preko cementne košuljice. Termo silent folija debljine jednog centimetra postavljena je kao toplotna i zvučna izolacija ispod cementne košuljice.

Kupatila u svim stanovima su modernog dizajna opremljena sanitarijama marke “Villeroy & boch”, “Grohe” i “Kludi”. Tuš kabine modernog dizajna su izrađene od transparentog kaljenog stakla, vrhunskih bezbednosnih, tehničkih i estetskih karakteristika.

Zgrada je opremljena PVC stolarijom sa spoljnom aluminijumskom oblogom. Sva stolarija je izradjena od nemačkih profila marke “KBE” sa niskoemisionim staklima i aluminijumskom roletnom.

Unutrašnja vrata, izmedju prostorija unutar stanova, su izradjena od kvalitetnog furniranog medijapana, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna furnirana.

Objekat zadovljava sve kriterijume visokih standarda za uštedu energije.